INFORMATIVNI IZRAČUN

Premium sticker

Kurilno Olje

Kurilno olje OMV futurPlus

Na trgu prevladuje mnenje, da so vsa kurilna olja enaka in da dandanes ni več razlik v kakovosti tega goriva. Vendar to ne drži! OMV futurPlus je plod dolgoletnega razvoja vrhunskih strokovnjakov v laboratorijih skupine OMV. Celoten proces proizvodnje je inovativen in tehnološko dovršen. To omogoča konstantno visoko kakovost, kar posledično pomeni večji izkoristek, nižje stroške ter optimalno delovanje kurilnih naprav. Inovativni proizvodni proces preprečuje nastajanje usedlin in korozije, s čimer ohranja čistost filtrov ogrevalne naprave.

ADITIVIRANO!

Kurilno olje OMV futurPlus vsebuje unikaten aditiv, ki je bil razvit v OMV-jevi lastni rafinerij Schwechart na Dunaju. Ekskluzivna formula viša odpornost kurilnega olja na negativne vplive (slabo skladiščenje, prisotnost svetlobe in zraka) ter posledično preprečuje nastajanje usedlin in saj. Na koncu to pomeni bistveno večji izkoristek kot pri običajnem kurilnem olju.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP?

Zaradi vseh naštetih lastnosti se kurilnega olja OMV futurPlus porabi manj od običajnega. Zaradi visoke kakovosti pa nima negativnih vplivov na ogrevalni sistem, kar pomeni nizke stroške vzdrževanja in daljšo življenjsko dobo vaših ogrevalnih sistemov. Za zaključek lahko rečemo, da kupec za ceno običajnega kurilnega olja prejme bistveno več.

Informativni izračun

* za večje količine nas kontaktirajte po telefonu ali mailu.

Energent 0.00
Dostava 0.00€
Skupaj z dostavo

0.00


Pošljite nam povpraševanje


  CENIK

  Količina (liter) Cena (EUR/liter)
  od 200 do 999 1,374
  od 1000 do 1999 1,374
  od 2000 do 2999 1,372
  od 3000 1,370
  * Prodajni pogoji in cena veljajo na dan dobave ob gotovinskem plačilu. Stroški dostave kurilnega olja v zgornjih pogojih niso všteti. Minimalna količina naročila znaša 200 litrov.
  * Velja od 10.05.2022 do spremembe.

  Kurilno olje OMV Futur plus

  Kurilno olje OMV futurPlus

  Cena: 1,374

  25+

  let tradicije

  7457

  ogrevanih domov

  1.

  izbira