INFORMATIVNI IZRAČUN

Predstavitev podjetja

Goldi d.o.o.

Goldi d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1990.

Franc in Marjeta Košir sta dejavnost pričela z distribucijo izdelkov Droge Portorož in nadaljevala s prodajo sladoledov Sanson. Leta 2000 sta sladoledni posel prodala, medtem ko distribucijo Goldi v podobnem smislu še vedno opravlja. Danes se podjetje deli na dva dela, in sicer gastro-distribucijski in energetski del. V sklopu prvega je Goldi trgovski zastopnik podjetja Atlantic Trade in je zadolžen za rodajo in distribucijo kave Barcaffe Espresso in drugih izdelkov prodajnega programa Atlantic Grupe na območju osredje Slovenije.

Energetski del pa se deli na prodajo naftnih derivatov, ki vključuje kurilno olje in dieselsko gorivo, in prodajo bioenergentov, kot so lesni peleti ter ogrevalni sistemi na lesne pelete. Na Perovem v Kamniku ima podjetje OMV bencinski servis s franšizno trgovino in avtopralnico, kjer lahko po ugodnih cenah poskrbite za brezhiben videz svojega avtomobila, ter Bar pri Koširju, v katerem strankam postrežejo z osvežilnimi pijačami, vrhunsko kavo in s toplimi, sveže pečenimi francoskimi rogljički.

Poslanstvo

Trg zahteva visoko kakovost za dostopno ceno. Kot uvoznik, grosist in prodajalec se zanašamo na učinkovito tehnologijo sodobnih proizvodnih procesov, rokovnost in zanesljivost zaposlenih, dobaviteljev ter artnerjev.
Zato lahko kupcem vedno jamčimo najvišjo kakovost naših rodajnih proizvodov in storitev.

Vizija

Z znanjem in izkušnjami v prodaji ter z učinkovitim trženjem in distribucijo nenehno krepimo svoj položaj v dejavnostih, v sklopu bioenergije pa želimo postati največji ponudnik Premium bioenergentov v Sloveniji.

Vrednote

Prijaznost in fleksibilnost Kakovostna Premium storitev Visoka razpoložljivost izdelkov Odličnost Spoštovanje

Zastopstvo za ogrevalne sisteme EASYPELL

Ponudbo na bioenergetskem trgu smo razširili tudi na prodajo in montažo avstrijskih kotlov na lesne pelete Easypell. Smo partner avstrijskega proizvajalca vrhunskih sistemov na lesne pelete Okofen. Zato lahko rečemo, da v sklopu lesnih peletov ponujamo celovito storitev od montaže sistema do oskrbe s kurivom.

Uvoz in prodaja lesnih peletov

Podjetje je leta 2013 vstopilo na trg bioenergentov kot ekskluzivni uvoznik najbolj priznane nemške blagovne znamke German Pellets. Danes se ta del deli na dva sklopa, in sicer na veleprodajo in maloprodajo. V sklopu veleprodaje naše partnerje oskrbujemo z lesnimi peleti najvišje kakovosti in smo edino podjetje, ki lesne pelete po najstrožjih standardih uvaža izključno iz Nemčije.

V sklopu maloprodaje pa prodajamo in distribuiramo našo blagovno znamko German Pellets, ki velja za eno najbolj prodajanih premium lesnih pelet v Sloveniji.

25+

let tradicije

7457

ogrevanih domov

1.

izbira