INFORMATIVNI IZRAČUN

Premium sticker

Kurilno Olje

Kurilno olje OMV futurPlus

Na trgu prevladuje mnenje, da so vsa kurilna olja enaka in da dandanes ni več razlik v kakovosti tega goriva. Vendar to ne drži! OMV futurPlus je plod dolgoletnega razvoja vrhunskih strokovnjakov v laboratorijih skupine OMV. Celoten proces proizvodnje je inovativen in tehnološko dovršen. To omogoča konstantno visoko kakovost, kar posledično pomeni večji izkoristek, nižje stroške ter optimalno delovanje kurilnih naprav. Inovativni proizvodni proces preprečuje nastajanje usedlin in korozije, s čimer ohranja čistost filtrov ogrevalne naprave. Za naročilo kurilnega olja pokličite na 041/633-095. Cena kurilnega olja se spreminja vsakih 14 dni in je redno objavljena na naši spletni strani: https://www.goldi.si/izdelek/omv-futurplus/

ADITIVIRANO!

Kurilno olje OMV futurPlus vsebuje unikaten aditiv, ki je bil razvit v OMV-jevi lastni rafinerij Schwechart na Dunaju. Ekskluzivna formula viša odpornost kurilnega olja na negativne vplive (slabo skladiščenje, prisotnost svetlobe in zraka) ter posledično preprečuje nastajanje usedlin in saj. Na koncu to pomeni bistveno večji izkoristek kot pri običajnem kurilnem olju.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP?

Zaradi vseh naštetih lastnosti se kurilnega olja OMV futurPlus porabi manj od običajnega. Zaradi visoke kakovosti pa nima negativnih vplivov na ogrevalni sistem, kar pomeni nizke stroške vzdrževanja in daljšo življenjsko dobo vaših ogrevalnih sistemov. Za zaključek lahko rečemo, da kupec za ceno običajnega kurilnega olja prejme bistveno več.

Informativni izračun

* za večje količine nas kontaktirajte po telefonu ali mailu.

Energent 0.00
Dostava 0.00€
Skupaj z dostavo

0.00


Pošljite nam povpraševanje


  CENIK

  Količina (liter) Cena (EUR/liter)
  od 500 do 999 1,020
  od 1000 do 1999 1,020
  od 2000 1,018
  * Prodajni pogoji in cena veljajo na dan dobave ob gotovinskem plačilu. Stroški dostave kurilnega olja v zgornjih pogojih niso všteti. Minimalna količina naročila znaša 500 litrov.
  * 06. 06. 2023 do spremembe
  * cena prevoza v primeru plačila s kartico znaša do 1000 litrov v fiksnem znesku 45,00 EUR, v primeru količine 1000-1999 litrov pa 0,045 EUR / liter.

  Kurilno olje OMV Futur plus

  Kurilno olje OMV futurPlus

  Cena: 1,02 

  25+

  let tradicije

  7457

  ogrevanih domov

  1.

  izbira